Számítógépház 18 karátos aranyból? A Prime Computer megcsinálta!

2017. augusztus 01.
3.3251
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő luxusterméket tervezett a svájci Prime Computer csapata, akik Prime Gold név alatt egy olyan számítógépházat készítettek, melyet elsődlegesen az Egyesült Arab Emírségekbe szánnak, hiszen a világ más részén talán senki sem tudja megvásárolni.

A gépház - amelybe egy mini-PC építhető - ugyanis 18 karátos aranyból készült, ára pedig 1 millió dollár, azaz mintegy 270 millió forint, ami azért lehet ilyen sok, mert nem közönséges aranybevonatról, hanem 7 kilogrammnyi színarany borításról beszélhetünk.

Ezért a pénzért természetesen hardvereket is kapunk, nem csak számítógépházat, ezáltal a passzív hűtést használó, tehát teljesen hangtalanul működő Prime Gold egyik konfigurációjában egy Intel Core i5-ös processzor, 32GB RAM és egy 5TB-os SSD is megtalálható lesz, de ezért a pénzért akár mirelit csirkecombot is tesznek bele, ha a tulaj úgy óhajtja.
6 hozzászólás

Huginn

1 éve, 17 napja

Na, ennek legalább jó a hűtése (az arany nagyon jó hővezető, jobb, mint a réz és ugye az is ritkábban használt, mint az alumínium).

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 17 napja

Szörnyű!

válasz erre

techiii

1 éve, 17 napja

hát ez nagyon burzsuj

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 17 napja

TE. JÓ. ÉG. !!!

válasz erre

technomancer

1 éve, 17 napja

Ez de rohadt gagyi!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 17 napja

Nagyon arab. Az én gépházamon Pentium 3 és Win2000 matrica van. Hozzátenném, hogy nálam csak AMD volt benne. Duron, Sempron, Athlon 64, Athlon II, Phenom II... Na de a lényeg, hogy az ÁrÁny borítás hiánya nem érződik rajta, se az ezer éves ház visszahúzása. A luxus undorító egy dolog. Teljesen értelmetlen, csak felvágás. Semmi szép, semmi hasznos, csak a giccs. Olyan szintű ez, mint az éneklő és táncoló napszemüveges Jézus figura a kínai piacon, csak épp sok pénzért. Vehetnének valami klasszikus autót teljesen korhű kivitelben, de nem, vesz egy aranygépet... Az ilyen ostoba gazdagra még irigy sem lehet az ember bameg.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink