Surface Studio riválison dolgozik a Dell

2016. november 04.
3.3181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft még csak néhány napja mutatta be legújabb termékeit, az egyik legnagyobb riválisuk máris egy komoly kihívót szellőztetett meg, mely a redmondi vállalat legnagyobb figyelmet kapó termékét veszi célba.

Ez a termék nem lenne más, mint a már előrendelésben elfogyott Surface Studio, mely egy modern és erős All in One PC. Az Adobe MAX 2016 konferencián a Dell nemrég levetített egy rövid promóciós videót, melyben felbukkant egy ismeretlen All in One masina, ami egyértelműen a Surface Studio ellenfele lesz.

A két koncepció azonban kissé különbözik, hiszen a Dell gépnek nem a képernyője lesz érintésérzékeny, helyette egy óriási érintőfelületet kapunk az asztalunkra egyfajta irányítópultként, mely kiegészíti az All in One masinát. A hatalmas felületet használhatjuk a kezünkkel, stlyus-szal vagy éppen egy Surface Dial-hoz hasonló kiegészítővel.

Nézd nagyban ezt a videót!





További részleteket egyelőre nem tudni, de a vállalat tájékoztatása szerint a CES 2017 alkalmával mutatják majd be a különleges gépüket, így mire a Surface Studio mindenki számára elérhető lesz, rögtön kap a nyakába legalább egy komoly kihívót.
3 hozzászólás

zender

7 éve, 10 hónapja és 26 napja

Király cucc ez annak aki használja.

válasz erre

csirkee

8 éve, 13 napja

Nagy helyet foglal...

válasz erre

Kileah

8 éve, 13 napja

Ez elég más koncepció. Viszont az fura hogy itt is feltűnt a tárcsa! meglepett smiley

válasz erre