SUPER UHD tévékkel bővít az LG

2017. január 04.
3.9391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A televíziók piacán manapság már a megfizethetőbb kategóriában is találunk Full HD fölötti felbontással rendelkező modelleket, ezeket azonban néhányan nem ajánlják, hiszen jóval gyengébb technológiára épülnek, mint az aktuális csúcsmodellek.

Szerencsére a tévégyártók minden évben frissítenek, így a megfizethetőbb szegmens is egyre jobb lesz, hiszen a tavalyi felsőkategóriás készülékekhez juthatunk hozzá olcsóbban. Persze akinek van pénze, vagy a tévézés a mindene, annak érdemes lehet megvárnia az LG új SUPER UHD televízióit, melynek részleteit nemrég tette közzé a gyártó.

Az SJ9500, SJ8500 és SJ8000 modellszámú újdonságok Nano Cell technológiát használnák, mely a gyártó szerint új korszakot nyit az LCD tévék piacán. Szélesebb betekintési szöget, minden eddiginél szebb és élesebb képet, illetve pontosabb színkezelést ígérnek.

Az Active HDR technológia tovább javít a képélményen, az LG webOS 3.5-ös rendszer pedig apróbb fejlesztésekkel lett még kényelmesebb és gyorsabb. Ehhez a tudáshoz természetesen modern, letisztult külső is társul, az 55 hüvelykes SJ9500 például a legvékonyabb pontján csak 6,9mm-es lesz.
1 hozzászólás

inkognito

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Hova tud még fejlődni ez a technika?

válasz erre