Strapabíró iPad kiegészítőt készített a Logitech

2017. március 26.
3.6841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Windows-t futtató 2 az 1-ben készülékek egyre sikeresebbek, miközben az Apple csak az iPad Pro családjával kínál hasonló lehetőségeket, mely továbbra is lekorlátozza a felhasználót az iOS képességével.

Ettől függetlenül például diákoknak vagy nagyon egyszerű felhasználóknak remek választás lehet egy iPad, ráadásul a vállalat nemrég mutatta be a legújabb táblagépét, mely még olcsóbb is lett. A Logitech rögtön kapott az alkalmon és be is mutatta a Rugged Combo névre keresztelt megoldását, mely egy strapabíró billentyűzetes kiegészítő.

Ezt kifejezetten az új Apple iPad-hoz fejlesztették ki és lényegében egy komoly védelmet, valamint felcsatolható billentyűzetet kínáló tokról van szó. Az újdonság közel 750 gramm extra terhet jelent a billentyűzettel együtt, de még így is könnyen hordozható, komolyabb feladatokra is egyszerűbben használható eszközt kapunk.

Az árát még nem árulták el, vélhetően nem lesz olcsó, így a 329 dolláros új iPad mellé megvéve talán már egy jobb Chromebook vagy laptop is kijön, mindenesetre azok számára, akik friss Apple tabletet vennének, remek kiegészítő lehet.
2 hozzászólás

zender

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Micsoda dizájn! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Elég masszívnak néz ki. De rettenetesen ronda. röhögő smiley

válasz erre