Steve Wozniak szerint ez az egyetlen baj az iPhone X-zel

2018. február 02.
1.5951
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Steve Wozniak az Apple egykori társalapítója, akinek a véleménye rengeteg embernek igencsak sokat számít, ha a gyártó új termékeiről van szó, így várható volt, hogy az iPhone X sem kerülheti majd el emberünk ostorozását, noha Steve ezúttal igencsak visszafogta magát.

Ennek az oka pedig nem más, minthogy a Business Insider beszámolója szerint nagyon tetszett neki az iPhone X, amiről egy stockholmi üzleti konferencián bővebben is kifejtette véleményét, így kiemelte, hogy azért maradéktalanul nem elégedett volt munkatársainak teljesítményével.

Hibalistája azonban meglepően kurtára sikeredett, Steve Wozniak ugyanis mindössze a bekapcsológombot emelte ki problémaként az iPhone X kapcsán, ezzel ugyanis szerinte az Apple elveszítette a rá jellemző intuitív hozzáállást, mert szerinte manapság már nem túl szerencsés, hogy egyetlen gombbal több dolgot lehet csinálni annak függvényében, hogy hányszor, vagy milyen kombinációban használjuk, mert ez szerinte túl bonyolult.

Wozniak az interjúban kiemelte az Apple egykori Lisáját, ami éppen azért volt sikeres és kedvelt, mert egyszerű és közérthető volt, valóban könnyed élményt tudott nyújtani a felhasználók számára.
5 hozzászólás

technomancer

7 hónapja, 2 napja

TEchie írta:
Lefizették biztos. Nem szokott ő ilyen keveset fikázni.
Kapott még párezer részvényt csak ne mondjon csúnyát!

válasz erre

TEchie

7 hónapja, 2 napja

Lefizették biztos. Nem szokott ő ilyen keveset fikázni.

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja, 3 napja

Milyen visszafogottan nyilatkozott Woz!

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 3 napja

De visszafogta magát!

válasz erre

Harder

7 hónapja, 3 napja

Pedig az elején jobban szidta!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink