Steve Wozniak szerint 2075-ben is lesz Apple

2017. április 18.
3.3871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple jelenleg az egyik legnagyobb cég a világon, pedig alig múlt 40 éve, hogy néhány fiatal egy amerikai garázsban megalapította és noha azóta néhány borúsabb év után óriási növekedést produkáltak, ezt a dinamizmust vélhetően nem tudják majd tartani.

A piac ugyanis rendkívül képlékeny, bármikor jöhetnek innovatív startup cégek, akik például felforgatják a mobilipart. Ennek ellenére az amerikai óriás nagyon biztonságos pilléreken áll és ezt az egykori alapító, Steve Wozniak is így gondolja.

Nemrég a vállalat jövőjéről nyilatkozott és kifejtette, hogy szerinte 2075-ben is lesz Apple. Ezt többek között a több mint 245 milliárd dolláros készpénz-tartalékra alapozza, amiből bőven jut kutatás-fejlesztésre és befektetésekre.

Persze a technológiai szektor mindig lehetőséget ad a nagy robbanásra, láttunk már óriásokat eltűnni, de azért Steve vélhetően nem lőtt mellé ezzel a kijelentésével.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Merész elgondolás, de tulajdonképpen teljesen mindegy hogy Apple lesz-e vagy más cég akkor a csúcson.

válasz erre

VDemon

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Láttunk már óriás cégeket pillanatok alatt eltűnni. Sok minden kell ahhoz hogy ez az állítás igaz legyen...

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Na hát ennek a valóságtartalmát mi már nem fogjuk tudni leellenőrizni... röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Én abba sem vagyok biztos, hogy a Föld lesz addig. röhögő smiley Rengetek lehetséges oka lehet egy harmadik VH kirobbanásának és mindenki tele van már atommal, gyorsan vége lesz...
Az Apple is gyorsan el tud süllyedni, ha jön egy új trend és nem lépnek időben. Szerintem a Nokiáról se gondolta senki, hogy valaha ennyire jelentéktelen lesz, mint most. Egy jó kis gazdasági világválságot se nehéz összedobni, aztán majd megcsappan az aranytartalékuk. Az egész világ egy hullámvasút. röhögő smiley

válasz erre