Squirrel néven saját üzenetküldőt tesztel a Yahoo

2018. május 09.
4.6421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Yahoo ezen héten kezdte meg egy saját csevegő applikáció tesztelését, ami a Squirrel nevet viseli, ráadásul külön jó hír, hogy az iOS és az Android platformra szánt változatokat párhuzamosan fejleszti, így egyik fél javára sem kivételez.

Ha röviden össze szeretnénk foglalni az alkalamzás működését, akkor azt mondanánk, hogy egy Slack, avagy Discord klónként kell tekinteni a Squirrel-re, ugyanis hasonlóan a két említett megoldáshoz, itt is szobák vannak a diskurzusokra.

Ezek a szobák pedig privátok, azaz bejutni sem lehet egy kéréssel vagy éppen szimpla join-nal, ugyanis kizárólag meghívásos rendszerben lehet bekerülni egy magán beszélgetésbe, amihez egy linket generál a meghívó fél.

Squirrel néven saját üzenetküldőt tesztel a Yahoo - 2. kép

Majdnem 10 év telt el a Yahoo Messenger 2009-es publikálása óta, így lassan várható volt, hogy a cég hamarosan újra villant valamit az állóvíz felkavarása végett, ez a megoldás pedig egész jónak tűnik, a kérdés csupán annyi, hogy vajon megállja-e a helyét a már telítettnek tekinthető piacon.
4 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nagyon kell még egy... wtf smiley

válasz erre

DarkZer0

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Felesleges, így is telített a piac, annyi van már, mint égen a csillag.

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Biztos vagyok benne, hogy nem a Yahoo lesz az a szolgáltató ahol megbeszélem az ügyes bajos dolgaimat "titkosított" csatornákon. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

De MINEEEEEEEEK? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre