Spotify bemutató

2013. december 13.
1.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Tegnap óta Nálunk is elérhető a Spotify végre valahára.
 

Korábban már írtunk róla, hogy mobil zeneszám szolgáltatást is indít hamarosan a vállalat.

A program/szolgáltatás prémium szekciója most kipróbálható 30 napig ingyenesen. Érdemes élni a lehetőséggel, mert belenyalhatunk, hogy miért is fizetünk majd később. Természetesen rendelkezik ingyenes szekcióval is, ahol auido reklámokkal "szórakoztatnak" minket időként. A használata rém egyszerű és csodálatosan kényelmes. Az adatbázisával a háta mögött, jobban használható mint egy Youtube. A Youtube már-már inkább a zenehallgatásról szól. Tudjuk mindannyian, hogy bizony előfordul a Youtube-on, hogy egy-egy videó nem bufferol, nem indul el, vagy valamilyen jogszabályra hivatkozva eltávolították.

[caption id="attachment_6513" align="aligncenter" width="1271"] Akcióban! Alul a saját reklám banner. Nincs Google hirdetés és ingyenes fogyási reklámok.[/caption]

A Spotifyn ilyen nem fordul elő, és tényleg szinte minden fenn van rajta, kristálytiszta minőségben. A program zeneszám és tracklist betöltése elképesztő. A nagyobb albumválogatásokat, ami tartalmaz 200-300 tracket, azokat is azonnal betölti. A lejátszás is azonnali a kattintás után, így nem kell várnunk semmire. Természetesen a közösséggel is megoszthatjuk, hogy épp mire rázzuk a fenekünket. Sajnos egyelőre csak Facebook, Twitter és Tumblr-on lehetséges a megosztás. A lejátszó jobb oldalán található az Aktivitás. Itt a megosztott tartalmaink kísérhetjük figyelemmel.
Apps
Az App Finder menüpontra kattintva, rengeteg alkalmazás áll a rendelkezésünkre amit egy kattintással integrálhatunk a lejátszónkba. Ezután szintén egy kattintással elérhetjük bármelyiket. Az Appok között találunk válogatott trance, disco, classic, rock, punk, minimal, house zeneszámlistákat. De vannak nevesebb kiadók is, mint például a Kontor Stúdió, akik híresek a remek összeállításukról.

[caption id="attachment_6514" align="alignnone" width="1273"] Legfelül a kiemelt és a legnépszerűbb appok sorakoznak.[/caption]

Az Appok között természetesen szűrési lehetőség is van, hogy ne keljen órákon át keresnünk az a témakört/kategóriát ami közel áll a szívünkhöz.

[caption id="attachment_6515" align="aligncenter" width="1906"] Szűréssel karcsúsítani tudjuk a temérdek app listát.[/caption]

Az általunk felfedezett és kedvelt zeneszámokat lejátszási listákba tudjuk gyűjteni, vagy "csillagozni" (Starred). Ez a kedvencek közé rakja az általunk kiválasztott zenét. Az előadókat lehetőségünk van követni. Új album feltöltésénél jelezni fogja nekünk egy apró buborék a panelen, hogy az általunk követett előadó bizony dolgozott a hétvégén. Barátokat, ismerősöket is lehet követni és a Playlisteket megosztani fent említett 3 szolgáltatás egyikén. A zeneszámoknak az URL-jét kitdjuk másolni és "embed" kód segítségével be is tudjuk illesztetni a weboldalunkra. iFrame kódot kapunk, mint Youtube-on (akik nem ismernék). Az URL beillesztés inkább szegény Google Plusz Közösségnek lehet hasznos, hiszen "Nekünk" megint várni kell pár hetet/hónapot mire integrálják bele imádott szolgáltatásunk.

Az embed kód beillesztése:

[caption id="attachment_6517" align="aligncenter" width="1275"] Csak egy jobb kikk a zeneszámon és katt a "Copy Embed Code" lehetőségre.[/caption]

Ha ügyesek voltunk és sikerült megcsinálni ezt a kihívást jelentő lépést, akkor valami ilyesminek kell lennie a végeredménynek:A Spotify letöltése innen lehetséges. Ne feledkezzünk meg a fiók létrehozásáról sem. Kellemes zenehallgatást kívánunk!
nincs még hozzászólás