Sportkamerákhoz és drónokhoz fejlesztett memóriakártyát a Kingston

2016. április 03.
5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Kingston világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta akciókamerákhoz és drónokhoz fejlesztett microSD UHS-I U3 (3.

sebességosztály) kártyáját. Apró méretének és megbízható teljesítményének köszönhetően ez a memóriakártya ideális választás a legtöbb típusú sportkamerához, beleértve a GoPro? termékeket és drónokat.Az új microSD kártya akár 90 MB/s írási és 45 MB/s olvasási sebességgel rögzíti a kalandjaidat, legyen szó extrém sportolásról vagy csak egy kis kirándulásról a drónoddal. Hosszan tartó teljesítményének köszönhetően kiváló szabadtéri programok felvételére, amit 4K felbontással és akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is forgathatsz. A kártya emellett bármilyen környezetben megállja a helyét, mivel víz- és ütésálló, emellett dacol a röntgensugarak és a hőmérséklet behatásaival is. Jelenleg 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el, a nagy tárhellyel rendelkező 64 GB-os változat a következő hónap során lesz megvásárolható. Az opcionális SD-kártyaadapter segítségével könnyedén és gyorsan tekinthetők meg az elkészített felvételek asztali számítógépen, notebookon vagy akár kártyaolvasóval.A Kingston microSD Action Camera UHS-I U3 jellemzői és műszaki adatai:

Akciókamerákkal és drónokkal való használatra tervezve: 4K minőségben akár 30 képkocka/másodperc sebességgel, vagy HD minőségben akár 240 képkocka/másodperc sebességgel készíthetsz felvételeket GoPro? kameráddal, akciókameráddal vagy drónoddal, így legújabb kalandjaid minden másodpercét megörökítheted.
Robusztus kialakítás minden kalandhoz: ellenáll a víz2, az ütések3, a röntgensugarak4 és a hőmérséklet5 hatásainak, így szélsőséges körülmények között is kiválóan működik.
Elegendő tárhely az egész utazáshoz: akár 4K minőségben vagy 240 képkocka/másodperc sebességgel készít felvételeket, a kártya elegendő helyet biztosít.
Garancia: élettartam garancia6, ingyenes, 24 órában elérhető technikai támogatás.
Kapacitás: 16 GB, 32 GB, 64 GB (később elérhető)
Teljesítmény: 90 MB/s olvasási és 45 MB/s írási sebesség, UHS-I 3. sebességosztály (U3)
A microSD méretei: 11 mm x 15 mm x 1 mm
Az SD-adapter méretei: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
Formátum: FAT32 (microSDHC 16?32 GB); exFAT (microSDXC 64 GB)
Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között
Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
Feszültség: 3,3 V
Jótállás: Teljes élettartamra kiterjedő
nincs még hozzászólás