Specifikációkat közölt közösségi mobiljáról a ZTE

2017. január 18.
2.8581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A ZTE tavaly nagy visszatérésbe kezdett, hiszen több komoly modellt is piacra dobtak, melyek egészen pozitív fogadtatásban részesültek, ráadásul egy érdekes projektet is bejelentettek a Hawkeye személyében.

A projekt ugyanis nem csak közösségi finanszírozáson alapszik, hanem a vásárlók véleményére épül. A ZTE ugyanis szinte mindenben kikérte a felhasználók véleményét és még most is kikérik például a készülék külsejét illetően.

A belső ugyanis nagyjából már meg van, a 199 dolláros készülék pedig már el is indult a Kickstarter kampányra, ennek megfelelően a hardveres specifikáció is megérkezett. Az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző alatt egy Qualcomm Snapdragon 625-ös SoC, 3GB RAM és 32GB belső tárhely kapott helyet.

Specifikációkat közölt közösségi mobiljáról a ZTE - 2. kép

A készülék érdekessége a dupla hátsó kamera, a 12 és 13 megapixeles modulok az iPhone 7-hez hasonlóan optikai nagyítást kínálnak majd. A Hawkeye technológia pedig a szemünket követi és az alapján görgeti a kijelzőt, így a 199 dolláros ár nagyon barátinak mondható és vélhetően hamar összegyűjtik a szükséges összeget.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 22 napja

Abszolút korrekt!

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ennyiért nagyon korrekt készüléknek ígérkezik! meglepett smiley

válasz erre