Sörrel árasztja el a focirajongókat az okoshűtő, ha meccset nyer a csapat

2018. augusztus 16.
1.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Őrült, ámde követendő kezdeményezéssel állt elő a közelgő amerikai futballszezon indulására a Bud Light, akik úgy gondolták, hogy egy speciális okoshűtővel kedveskednek a Cleveland Browns rajongói számára.

Ennek megfelelően kizárólag Clevelandben több olyan okoshűtőt is kiállítottak Browns Victory Fridge név alatt, melyek az internethez kapcsolódva folyamatosan monitorozzák majd a mérkőzéseket, és amennyiben a Browns mérkőzést nyer, ajtaja kinyílik, a rajongók pedig hozzáférhetnek a benne található finomsághoz.

Merthogy itt jön a lényeg, a kérdéses okoshűtőket ugyanis telepakolták sörrel, ha tehát nyer a csapat, akkor a Clevelandben elhelyezett hűtők elárasztják sörrel a rajongókat, hogy szabadon ünnepelhessenek, sőt mi több, a fridzsiderek megálmodói a mérkőzés után újratöltik őket a következő meccsre.

Persze üröm az örömben, hogy a Cleveland Browns 2016 óta képtelen volt mérkőzést nyerni, a tavalyi szezonban csak vereséget szenvedtek, így nincs ok az aggodalomra a Bug Light-nál, a hűtőket ugyanis valószínűleg egyszer sem kell újratölteni.
3 hozzászólás

TEchie

6 éve, 2 hónapja

Itthon mindig csukva maradna! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 2 hónapja

Kéne nekem is FTC verzióban! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

6 éve, 2 hónapja

Nekem is kell! röhögő smiley

válasz erre