Kaptár-tévésorozat készül a Netflixre

2019. január 25.
3.5361
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetetlen, de több harmatgyenge Resident Evil-film után nemhogy földbe állt volna a franchise, de minden eddiginél erőszakosabb terjeszkedésbe kezdett, hiszen egyrészt készül a reboot, másrészt pedig most felmerült, hogy a Netflix sorozatot készít a zombis világból.

Ide sorolhatnánk az ehhez kapcsolódó videojátékokat is, azonban azok kakukktojásnak minősülnének, mivel bár ott is volt néha egy-egy mélypont, azonban még így is fényévekkel jobbak voltak, mint a Kaptár-mozik.

A Deadline értesült a Netflixes széria ötletéről, amit egyelőre még a streaming óriás nem kommunikált, viszont a drámának szánt sorozat az Umbrella Corporations sötét titkaira fog összpontosítani, és magára a T-vírusra, ami végül elhozza a korábbi részekből ismeretes apokalipszist.

A projekt mögé beállt ugyanaz a Constantin Films, amely a mozifilmekért is felelős volt, amit mindennek tudnánk nevezni, csak bizalomgerjesztőnek nem. Az ígéretek szerint a széria nem kevés jellegzetes elemét viszontláthatjuk majd, illetve jó pár utalás is szembeötlő lesz.
5 hozzászólás

rDAVE

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én bírom a zombis dolgokat, a Kaptárt filmeket is kedveltem egy ideig, jó kis agyatlan kikapcsolódás volt, de a legutolsó részen már csak felidegesítettem magam. Szóval én adok esélyt a sorozatnak. Bár jön a Netflixes Kingdom is, ami szintén zombis, de a történelmi Koreában játszódik, ami már ezerszer jobban hangzik

válasz erre

KalandMester

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Direktor írta:
EZ MINEK???????????
Azért, mert mérhetetlen potenciál van a frencsájzban. Várós, nagyon-nagyon.

válasz erre

techiii

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jajj neeee

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon kell.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

EZ MINEK???????????

válasz erre