Sokkal pozitívabb irányba terelheti az Instagramot egy pletykált új funkció

2019. április 19.
3.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy igen megosztó újdonságot vezethetnek be az Instagramra, ugyanis Jane Manchun Wong tipster szerint épp tesztelnek egy olyan designt, mely esetében nem látszik, ki mennyi like-ot kap egy-egy posztra.

Az alapelv az egész mögött, hogy szeretné az Instagram, ha inkább a tartalomra irányulna a figyelem, mintsem azok népszerűségére. Ezzel persze nem kerül ki teljesen a like-olás lehetősége, viszont azt csak maga a poszt gazdája fogja látni, hogy hányan kedvelték az általa kirakott tartalmat. Vélhetően a like-ok elrejtése csak opció lenne.



Bár ez azokat eléggé kiboríthatja, akik az egzisztenciájukat a közösségi média köré építették fel, azonban azok a feltörekvő kreatívok, akik amiatt küzdöttek mentális problémákkal, mert egész egyszerűen nem népszerűek az online felületeken, (merthogy vannak ilyenek, nem is kevesen) azok számára óriási segítség lehet ez az újdonság, az meg már csak hab a tortán, hogy sokkal pozitívabb felfogás ez az Instagram esetében, miszerint valóban csak a publikált kontent a lényeg.
4 hozzászólás

technomancer

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Érdekes megoldás lenne, akiknek nem pörög eléggé a feedje, az eltussolhatná. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 5 hónapja és 7 napja

First World problem. röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 5 hónapja és 7 napja

Inkább azt hiznák már vissza hogy lássam a rendes feedet.

válasz erre

techiii

5 éve, 5 hónapja és 7 napja

Kizárt hogy ilyen lesz.

válasz erre