?>

Sokak nagy örömére végre tényleg társkereső lett a Facebook

2020. október 22.
22.0201
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a funkció nélkül is sokan használták rendszeresen az ellenkező nem zaklatására a Facebookot, a közösségi oldal azonban bejelentette, hogy végre Magyarországon is elindult pártaláló funkciójuk, mely nemes egyszerűséggel Facebook Társkereső névre hallgat.

A különálló szolgáltatásra minden regisztráltnak külön kell feliratkoznia, majd saját profilt készítenie, a diszkréció jegyében pedig úgy alkották meg, hogy ismerősöket soha ne dobáljon fel lehetséges partnerként, de sem a hírfolyamon, sem más módon nem kapnak értesítést a barátaink arról, hogy mi regisztráltuk magunkat a párkeresőre.

A Facebook Társkeresőnek egyelőre négy fontosabb funkciója van. A Történetek részeként kis sztorikban mutathatjuk be magunkat fotókkal, videókkal, a Titkos kedvencben pedig a Facebookos és Instagramos ismerőseink közül válogathatunk potenciális párt magunknak. Van ezen felül egy Közös események és csoportok fül is, melyben a hasonló érdeklődésű embereket kereshetjük, a Videós randi pedig önmagáért beszél, ha mindkét fél beleegyezik, akkor közös videochatet indíthatnak, és megkezdhetik az ismerkedést.
4 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 6 napja

Még több ok arra, hogy még több válás legyen.

válasz erre

Huginn

1 hónapja, 1 hete

Na, végre egy értelmes fejlesztés, amiért érdemes beregelnem. Csak az asszony meg ne tudja

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 1 hete

Még több zaklatást kapnak majd a jó csajok.

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 1 hete

Az igen!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink