Snapdragon 835 roham várható tavasszal

2016. november 27.
4.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Épphogy bejelentésre került a Qualcomm legújabb lapkája, a Snapdragon 835, a világ vezető okostelefongyártói azonnal reagáltak a hírre, miszerint a 2017-es esztendő első negyedévében érkező zászlóshajóikat ezzel fogják szerelni.

A Note 7 bukása után mindenki a Galaxy S8-tól várja az igazi innovációt és a legújabb legerősebb hardvert, de a hírek szerint a koreai vállalat továbbra is megosztja a hardvereket, így régiónként eltérő lesz a kiosztás. Lesznek olyan országok, ahol az Exynos 9-cel lesz csak elérhető az új S modell. Ezzel szemben az ázsiai Google-nek is nevezett Xiaomi bejelentése alapján a 2-3 hónapon belül érkező Mi 6 összes variánsa a Snapdragon 835-öt kapja meg.

E két top gyártó mellett már bejelentkezett az Oppo is, hogy a következő Find modell, a 9 is Snapdragon 835-öt kap majd. Ezek már hivatalos bejelentések, de mellettük számíthatunk majd hasonló erődemonstrációra a OnePlus-tól, az LG-től és a kevésbé ismert kínai brand-ektől is. Így tehát mozgalmasnak ígérkezik a 2017-es év első negyedéve, főleg ha rápillantunk a tech naptárra és megpillantjuk hogy egymást követő rövid időn belül kerül megrendezésre a CES 2017 és az MWC 2017.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 17 napja

Samsung sajnos nálunk sosem a Snapdragon verziót hozza be. szomorú smiley

válasz erre

Harder

8 éve, 17 napja

És ezzel együtt lejjebb fog menni az egyébként kiváló 820-as lapka is... mosolygó smiley

válasz erre