Sínen van a Halo-tévésorozat, 2021 elején jelenik meg

2019. augusztus 03.
3.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sínen van a Halo-tévésorozat, amit a Showtime évek óta próbál tető alá hozni, ugyanis a népszerű videojáték-széria alapján készülő alkotás megjelenési dátumot kapott, valamint az egyik legfontosabb szereplőt be is castingolták.
 

A kérdéses mű 2021 első negyedévében fog megjelenni, ami főképp annak tükrében örvendetes, hogy már évek óta halasztgatják a projektet. Remélhetőleg most már semmi nem választja el őket a végső rajttól.

Ezenfelül kiderült, hogy a Kaliforgiában látott Natascha McElhone fogja eljátszani Cortanát, azaz a mesterséges intelligenciát, aki végig a főszereplő mellett van, valamint annak megalkotóját, Dr. Catherine Halsey-t is ő formálja meg.

Rajtuk kívül a Pókember: Hazatérés és a Fargo színésze, Bokeem Woodbine is feltűnik, mint a Soren-006 névre hallgató Spartan katona, Shabana Azmi játssza el Margaret Parangosky admirálist, akik már korábban is a kánon részét képezték, no meg lesznek frissen megírt karakterek is, akiket Bentley Kalu (Bosszúállók: Ultron kora), Natasha Culzac (The Witcher), és Kate Kennedy (Catastrophe) fog megtestesíteni.

A sorozat főszereplőjét, Master Chiefet Pablo Schreiber fogja eljátszani.
3 hozzászólás

Porthos

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Alakul a gárda, de ez a film valami elképesztően lassan formálódik!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nem sokat várok tőle...

válasz erre

Levi87

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hát.... Majd meglátjuk..

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink