Simán átment a hazugságvizsgálaton az időutazó, aki állítólag 6491-ből érkezett hozzánk

2018. június 05.
13.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb állítólagos időutazó tűnt fel a Földön, aki elmondása szerint a James Oliver névre hallgat, és a 6491-es földi esztendőből érkezett közénk, azonban nem tud visszamenni a jövőbe, mert felmondta a szolgálatot az időgép, amivel érkezett.

A férfi szerint nemcsak a távoli jövőből, hanem egyenesen egy másik galaxisból érkezett, lévén elmondása szerint a kérdéses korban az emberiség egy halom lakható bolygót és megannyi idegen fajt felfedezett már más és más galaxisokban.

Mivel a férfi állítását nehezen hiszi el a világ, az ApexTV úgy határozott, hogy rákötik James-t egy profi hazugságvizsgáló gépre, majd ebben a formában beszélgetnek vele egy kicsikét, és mint kiderült, az időutazó nem hazudott, lévén a masina egyetlen állításakor sem jelzett hazugságot.

A beszélgetés során a fentiek mellett kiderült, hogy a Földön a jövőben tovább súlyosbodik a globális felmelegedés, az emberek életét pedig mesterséges intelligencia segíti majd, melyet Sirinek hívnak, akárcsak az Apple által megálmodott digitális segédet.

Az időutazó egyedül azokra a kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni, melyek a közeli jövő történései, így biztonsági okokból azt sem akarta elárulni, hogy ki lesz például az USA következő elnöke.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Direktor

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Hát ez nagyon kemény. röhögő smiley De tényleg csinálhatták volna valami hitelesebb videóval is.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Óriási! Sírok! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Legalább próbálnák hitelessé tenni. Egy ilyen videót nyolcadikban össze tudtam volna dobni, a suliban, óra közben, a hátsó padban...

válasz erre