Shuttleworth: Továbbra is fontos az Ubuntu a Canonical számára

2017. május 09.
3.3581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Elkezdődött az idei OpenStack Summit, amelyet 2017-ben Bostonban rendeznek és jelen van Mark Shuttleworth is, akit bőszen faggattak a Canonical terveiről, de főleg az Ubuntuval kapcsolatos információk voltak a középpontban.

A TheCube volt a forrás, akik első sorban az Ubuntuval kapcsolatban tettek fel kérdéseket, ami nem is csoda, hiszen nem is olyan régen Mark Shuttleworth sokkolta az open source közösséget azzal a bejelentésével, hogy elengedik a Unity kezét.

A válaszból azonban kiderült, hogy az Ubuntu továbbra is fontos a Canonical számára, hiszen hosszasan ecsetelte azt, hogy a fejlesztők szívügye az operációs rendszer és szeretnék, ha a továbbiakban is meghatározó szerepe lenne a PC piacon jelen lévő Linux disztribúciók közt.

A későbbiekben azt vázolta, hogy ő is fontosnak tartja az open source megoldásokat, de ahhoz, hogy azokat a projektjeiket életben tudják tartani, létfontosságú, hogy az üzleti megoldásokat tovább fejlesszék, így nagy szerep hárul majd a későbbiekben a cloud és IoT megoldásokra a cég részéről.
1 hozzászólás

VDemon

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Nagyon kár volt a mobilos ****ral annyi időt és energiát elpocsékolni... szomorú smiley

válasz erre