Sharp UD20 Ultra HD 4K

2014. szeptember 08.
2401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A napokban kerül az üzletekbe a Sharp Ultra HD felbontású TV terméksora.

Az UD20 modellek az első 4K képfelbontású Sharp tévék Európában. A terméksorozatba tartozó Sharp AQUOS LED Ultra HD 4K televíziókat utolérhetetlen kép- és hangminőség jellemzi. Az UD20 modellek az egyetlen olyan 4K tévékészülékek a piacon, amelyek megkapták a THX cég különleges minősítését. A THX tanúsítvány a létező legjobb kép- és hangminőség garanciája. Az UD20 tévék 60 és 70 hüvelykes képátlóval kaphatók.

THX 4K tanúsítvány

A THX cég több mint 1000 ellenőrző ponton végzett körülbelül 400 szigorú tesztet, mielőtt 4K tanúsítvánnyal látta volna el az UD20 4K Ultra HD LED televíziókat. Vizsgálatai bebizonyították, hogy a legújabb Sharp 4K tévék teljesítik a legmagasabb képminőségi normákat. Az új, tökéletesített Rich Colour Display háttérfény-rendszer gazdagítja a képernyők színpalettáját és egyenletesebbé teszi a fényerő-eloszlást, így az új Sharp képernyő még több telt és természetes színt vetít. A zöld tájképek, a tenger kékje vagy a bőr árnyalatai így megtévesztésig hasonlítanak a szabad szemmel látható színekhez. A THX 4K tanúsítvány a legjobb képminőség garanciája. Ez azt jelenti, hogy a tévépanel az eredeti filmfelvételnek megfelelő hű képet vetít. A THX tanúsítányt egy adott kategóriában kizárólag a legjobb televíziók kapják meg. THX üzemmódban pontosan úgy látjuk a filmeket, ahogy a rendező megálmodta őket.A Super High Resolution Image Engine felbontásnövelő

Ha a vetített képanyag minősége nem éri el a 4K felbontást, az UD20 terméksor intelligens felbontás növelője úgy változtatja meg a képet, hogy a felbontás a lehető legközelebb álljon a 4K minőséghez, legyen szó műholdas, kábeles vagy földi sugárzásról, Blu-ray vagy DVD lejátszóról, esetleg játékkonzolról ? a kép minden esetben élesebbé és élénkebbé válik.

A Super High Resolution Image Engine felbontásnövelő minden anyag képfelbontását a 4K minőséghez közelíti. A felbontás növelés a Sharp Local Contrast Control elnevezésű új képmenedzsment megoldásával most még hatékonyabbá válik. Ez a technológia javítja a kontrasztot és élesebbé teszi a részleteket, így a sötétben forgatott jelenetek egy apró részlete sem kerüli el figyelmünket. A képprocesszor szünet nélkül elemzi a vetített képeket, és minden egyes képpont kontrasztját külön-külön határozza meg. Az így kapott kép élesebb, részletei jobban láthatók. A speciális Resolution Control rendszer dinamikusan állítja az élességet, így a forrás fajtájától függetlenül a lehető legjobb képminőséget biztosítja.

A hangminőség sem marad el a képtől

Az UD20 terméksorhoz kifejlesztett Yamaha AudioEngine? rendszer integrálja a képet és a hangot, így az egész helyiségben igazi ?moziérzést? és természetesebb hangélményt nyújt, bárhol is üljön a néző. Mi több: a Yamaha rendszer a magas és a mély hangtartományt is kiszélesíti, és ezzel olyan hangminőséget hoz létre, amit eddig igen kevés lapos képernyős, dizájnos tévének sikerült elérnie.

Elegáns külső

A Sharp AQUOS 4K UD20 televíziók ideális megoldást jelentenek a korszerű és különleges formatervezés szerelmesei számára. Az új terméksor kefélt aluminium kerete még vékonyabb, képernyővastagsága még kisebb, talpazata kecses és elegáns. Ez a formatervezés bármilyen környezetben megállja a helyét. Az aluminium keret hangsúlyos külső szegélye harmonikusan zárja a televízió könnyed és karcsú vonalait.

Az UD20 képminősége akkor is ámulatba ejt, ha a tévé kikapcsolt állapotban van. A Wallpaper Mode üzemmóddal saját grafikáinkat, fényképeinket vagy kedvenc festményeink, műtárgyaink reprodukcióit vetíthetjük ki a képernyőre.

Az intelligens tévé

A Sharp okostévé-portálja, az Aquos Net+ korlátlan szórakozást biztosít. A beépített WiFivel az internet kiapadhatatlan forrásai használhatók a különféle alkalmazások, filmek, fényképek és tetszőleges honlapok formájában. A DLNATM rendszerrel saját mobil eszközeinket és számítógépeinket is szem előtt tarthatjuk ? a szó szoros értelmében, UD20 tévénk képernyőjén. Az Android és iOS kompatibilis Aquos Remote Lite mobil alkalmazással közvetlenül telefonunkkal vagy táblagépünkkel kezelhetjük a televíziót. AndroidTM rendszerben hangunkkal is irányíthatjuk a készüléket, a MiracastTM technológiával pedig okostelefonunk vagy tabletünk anyagait és játékait is kivetíthetjük a hatalmas UD20 képernyőre.

A TV-ket szeptembertől vásárolhatjuk meg.
nincs még hozzászólás