Sharp Aquos Crystal

2014. augusztus 19.
7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Sokak véleménye, hogy lehetetlen a vékony káva létrehozása, mivel a véletlen érintések megzavarhatják a vezérlést.

Véleményem szerint ez legyen a gyártó gondja, oldják meg ahogy tudják a problémát. Nem zavar, ha védelmi célból van egy keret, csak legyen minimális a szélessége.

A Sharp igyekezett valami különlegeset alkotni, így a kijelző felett is megszüntette a kávát, létrehozva az Aquos Crystalt.  Az első a készülék tetejét ábrázolja, ez nyújtja a legkülönösebb látványt, mivel ez a felület eddig ilyen közel még sosem volt a kijelzőhöz.





A telefonon futó szoftverről az oldal tetején található videó ad némi betekintést.

A Sharp Aquos Crystal Android KitKat 4.4-et futtat, kijelzője 1280×720 felbontású, kétmagos Qualcomm Snapdragon 1,2GHz-es processzort kapott és mindezek mellé egy 2040 mAh-ás akkumulátort.  Tudjuk, hogy ez nem a csúcskategória, de a Sharpnak valószínűleg nem is ez volt a célja. Minden új telefontól azt várják, hogy 8-10 magos processzorok dübörögnek majd benne, és tovább éleződik az amúgy is értelmetlen hardververseny. A Sharp a kijelzőkre koncentrál amihez a legjobban ért. A céljuk egy olyan elegáns, szép mesetermű létrehozása volt, ami nincs a piacon. A képek s videó láttán ezt tudták is hozni. Bízunk benne, hogy nálunk is kapható lesz ez a szépség és az ára sem lesz egy használt autóé.

via Gizmodo, Képek: Buzzup
nincs még hozzászólás