Sennheiser audio lesz az összerakható okostelefonban

2014. május 19.
3631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Kezd a gyakorlatban is kibontakozni, hogy miért lesz jó a legó módjára különálló alkatrészekből összerakható mobil.Mint ismeretes, a Project Ara program keretén belül olyan összerakható-csereberélhető okostelefon készül, amelyben a főbb alkatrészeket magunk választhatjuk ki, ahogy a számítógépeket is már régen modulárisan össze lehet állítani.

Eddig a hardverből legfeljebb a készülék színét lehetett megváltoztatni: az Ara a szinte teljes változatosságot akarja felkínálni: lehessen cserélni panelt, processzort, kamerát, vakut, bővíteni a memóriát és így tovább. A boltokban az első ilyen készülékek várhatóan 2015 elején fognak megjelenni.Most az a Sennheiser jelentette be együttműködési szándékát, melynek neve régen összeforrott a minőségi zenehallgatással. Ezzel azoknak az okostelefon-felhasználóknak oldódhatna meg a régi problémájuk, akik mobilon szeretnének jó hangminőségben zenét hallgatni: ez eddig csak a legritkább esetben volt lehetséges.

Egyelőre nem tudni, hogy a Sennheiser-alkatrész már alapkiszerelésben része lesz-e a Project Ara keretében készülő mobiloknak vagy csak külön megvehető eszközként lehet majd hozzájutni. Mindenesetre jó tudni, hogy az audiofilek elvben olyan könnyedén tudnak igényesebb megoldást választani, ahogyan a mai PC-ben egy mozdulattal kicserélhető a hangkártya.

via hirado.hu, Google
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink