Sebességteszten járt az iPhone XS Max és a Samsung Galaxy Note 9

2018. szeptember 25.
4.1601
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Megszületett végre az első sebességteszt, melyen az iPhone XS Max képességeit vizsgálták, és mivel az Android-piac egyik csúcskészülékének jelenleg a Galaxy Note 9 tekinthető - legalábbis sokak szerint -, ezért ezzel eresztették össze az Apple újdonságát.

Az eredmény pedig nem lett túl nagy meglepetés, hiszen ahogyan az várható volt, az iPhone XS Max több esetben is lealázta a Samsung eszközét, így mind a benchmark teszteken (előbbi 4840-, utóbbi 2701 pontot ért el), mind az applikációk indítása terén látványos különbség volt a két telefont között, a leginkább látványos eltérést viszont akkor tapasztaltuk, amikor mobiljátékokat startoltattak el egyszerre.

Ha valaki esetleg nem tudná, a teszt kapcsán érdemes ismerni a két telefon specifikációját, ezáltal a Samsung Galaxy Note 9 egy nyolcmagos (négy 2,7 GHz-es és négy 1,7 GHz-es) Exynos 9810-es lapkával és 6GB RAM-mal, míg az iPhone XS Max egy 7nm-es gyártástechnológiára épülő A12 Bionic chippel, és mindössze 4GB RAM-mal állt ki a versenyre.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Kisfaludy82

9 hónapja, 2 hete

Azért a Bionic mindig keményen odaver, az az igazság.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 2 hete

Egyértelmű volt a nyertes!

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 2 hete

Egy két másodperces differenciák vannak, ez a hétköznapi használatban annyira nem durva, viszont az durva hogy látszik, hiába erősebb papíron a hardver, ha a valóságban nem az.

válasz erre

Harder

9 hónapja, 2 hete

Elég keményen aláz!

válasz erre