Se kameralyuk, se notch: a kiugró kamera felé kacsintgat a Samsung

2019. február 05.
5.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb izgalmas pletykákat hozott a Samsung kapcsán mindig meglepően napra kész és jól értesült Ice Universe csapata, akik belsős forrásokra hivatkozva egy pop-up kamerás Galaxy A90-ről szivárogtattak ki érdekes híreket.

Úgy hírlik ugyanis, hogy a Samsung ezzel a modellel gyakorlatilag a kameralyuknak és a szenzorsávnak is hátat fordítana, és egy esetükben még szokatlan, korábban a kínai Vivo Nex-nél látott, készülékházból előugró kamerával vérteznék fel az eszközt.

A Samsung Galaxy A90 a pop-up kamera miatt így közel 100 százalékos kijelző-előlap arányt kínálna, de hogy ehhez milyen hardver társulna, de még inkább mikor, az egyelőre nem derült ki a szivárgásból, ellenben időközben már egy koncepciós kép is érkezett az eszközről.

Se kameralyuk, se notch: a kiugró kamera felé kacsintgat a Samsung - 2. kép

5 hozzászólás

kpal

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

Végre egy megoldás a lyukak meg a belógó sáv mániára . Inkább ez vagy a a régi ahol felül van minden és van egy kis káva is.

válasz erre

KalandMester

5 éve, 7 hónapja és 24 napja

nem értem ott a jó öreg slide technológia, ha abból indulnának ki szerintem sokkal többet ki lehetne hozni egy telefonból, tudom, hogy nem lenne akkor papir vékony, de ez kinek szempont?

válasz erre

Levi87

5 éve, 7 hónapja és 24 napja

Gyönyörű röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 24 napja

Mondjuk a képernyő így jó teli.

válasz erre

login_password

5 éve, 7 hónapja és 24 napja

Neee ez nagyon gagyi megoldás.

válasz erre