Sasokkal likvidálná az ellenséges drónokat a francia hadsereg

2016. november 21.
4.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A The Telegraph információi szerint a francia légierő a jövőben nem kímélné többé a légterüket megsértő, vagy a katonáik életére törő ellenséges drónokat, akiket nem hagyományos fegyverekkel, hanem valami egészen mással likvidálnának.

A drónok ugyanis köztudottan egyre nagyobb veszélyforrást jelentenek, így a franciák gondoltak egy merészet, és megkezdték az első olyan harci sasok kiképzését, akik a jövőben arra szolgálhatnak majd, hogy igazi ragadozómadárként egyszerűen elkapkodják azokat a drónokat, akiket normál esetben nem lehet kilőni, mert például zuhanásukkal emberéleteket veszélyeztetnének.

Amennyiben ilyen helyzet állna fenn, a hadsereg egyszerűen elindítja a kiképzett sasokat, akik még a levegőben elkapják a drónokat, és lerángatják őket a földre úgy, hogy a kis gépeknek esélyük sem lesz ellenük.

Az első drónelhárító sas alakulatok jövő nyártól állnának szolgálatba Franciaországban, és rögtön olyan eseményeken vetnék be őket a veszélyes drónok ellen, mint a G20-as csúcstalálkozó, vagy a július 14-én tartott francia nemzeti ünnep.
1 hozzászólás

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Azta rohadt! meglepett smiley

válasz erre