Samsung Galaxy Note 4 - Frissitve

2014. szeptember 03.
9051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Egy héttel a rivális iPhone új szériájának érkezése előtt a Samsung bemutatta a Note 4-et.

Erős hardver, nagy méret, csinosabb design.



A most érkező legújabb phablet  4.4.4. KitKat android operációs rendszert használ, van benne 3 GB memória, 32 gigabájt tárhely, amely SD-kártyával bővíthető még. Ahhoz, hogy valóban egy igazi izomtelefon legyen még kell az is, hogy négy- és nyolcmagos processzorral érkezik. A Note 4 ráadásul egy egészen épkézláb előlapi kamerát is kapott. A 3,7 megapixel bőven elég arra, hogy Skype-oljunk. Még ahhoz se rossz, hogy tükör nélkül lőhessünk magunkról egy tisztességes szelfit, ezzel is segítve társadalmi életünk vadhajtásainak táplálását.



Hogy a méretes telefont tényleg használni tudjuk - akár sorozat- vagy filmnézésre - a Samsung egy 5,7 hüvelykes AMOLED kijelzőt szerelt a Note 4-be. Ennek hála már a 4k UHD felbontást is elviseli.


A designhoz alig nyúltak hozzá. Az okostelefon kapott egy krómszegélyt és egy bőrhatású hátlapot, amelyek kifejezetten elegánssá, igazi menedzserkellékké varázsolják. Ha valaki pedig ezt még mindig nem tartaná elégnek, az Swarowski kövekkel díszített kiegészítőket is vásárolhat a Note 4-hez. Az átlag felhasználóknak viszont marad a szokásos bronz, fekete, fehér valamint pink színezés. Természetesen, aki akarja, az egy okosórát és virtuális valóság szemüveget is szerezhet mellé.


A Samsung Note 4 mellett megjelent a Note Edge is, amelyik annyiban különbözik, hogy a kijelzője a telefon szélén rá van hajtva a peremre.

nincs még hozzászólás