Samsung Galaxy Bloom név alatt érkezhet a Galaxy Fold utódja

2020. január 10.
9.9951
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A hagyományoknak megfelelően a Samsung idén is tartott zárt ajtók mögötti prezentációt a CES 2020 expón, ahol a dél-koreai óriás a kiszivárgott részletek alapján már szóba hozta a Galaxy Fold utódját is.

Mint kiderült, a készülék nem a Fold 2 nevet kapta a keresztségben, mint ahogyan azt sokan várták volna, hanem egy teljesen új megnevezést álmodott meg hozzá a Samsung, így a Galaxy Bloom név alatt köszönthetjük majd a friss eszközt, ami nem meglepő, hiszen egy kiszivárogtatott homályos kép alapján a dizájn tekintetében egészen más úton jár majd, mint elődje, hovatovább a felhasznált technológiák tekintetében is lesz változás.

Samsung Galaxy Bloom név alatt érkezhet a Galaxy Fold utódja - 2. kép

Ezen felül a Galaxy Bloom lesz az első okostelefon, amivel 8K felbontású videókat rögzíthetünk majd, miközben kétféle változatra számíthatunk belőle, így 4G-s és drágább 5G-s típusok egyaránt piacra kerülhetnek.

Zárt ajtók mögött állítólag a Samsung már megosztotta az újságírókkal, hogy a Galaxy S-sorozat következő zászlóshajója valóban az S20 névre hallgat majd, február 11-én mutatkozik be, és három modell várható belőle, így az alapkiadás mellett az S20+ és az S20 Ultra.
4 hozzászólás

TEchie

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Visszajönnek a kagylótelefonok, hihetetlen.

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Tök jó!

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez nem a Fold utódja lesz, szemmel láthatóan. Ez egy másik vonal.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Olyan mint a Motorola cucca.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink