Saját üzenetküldőn dolgozik az Amazon

2017. július 17.
2.8871
dfp profilja, adatai
dfp
Az Amazon itthon még mindig leginkább az online áruházáról és e-könyv olvasójáról ismert, ugyanakkor más régiókban jelenleg az Alexa személyi asszisztenssel és a rá épülő Echo hardverekkel hódítanak.

Több forrás szerint a legújabb nagy projekt egy üzenetküldő app, mely Anytime néven mutatkozhat majd be. Ezzel egy igen telített piacon szeretne majd érvényesülni az amerikai óriás, hiszen a Facebook, Google, Apple hármas fejlesztései mellett még számos népszerű üzenetküldő van már a piacon.

Saját üzenetküldőn dolgozik az Amazon - 2. kép

Az Anytime állítólag titkosított kommunikációt tesz majd lehetővé írásban vagy akár szóban és videóban. Természetesen Androidra és iOS-re is érkezik majd, illetve egy asztali kliens is készül, ami viszont még egy fontos dolog lehet, az az Alexa integráció, de erről nem érkeztek még részletek.
3 hozzászólás

VDemon

1 éve, 3 napja

Nem hiszem hogy meg tudnák vetni a lábukat ebben a szegmensben.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 napja

MINEK????? Nem értem miért csinál valaki feleslegesen meg valamit amiből már eddig is Dunát lehetett rekeszteni???

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 napja

Én csak fészbúkot használok üzenetküldésre. Nem azért, mert olyan jó lenne, de már annyi ilyen app van, hogy bele lehet zavarodni... FB többség fent van, aki mégse az küldhet galambpostát vagy füstjeleket. Régen az MSN-nel is volt elég baj, de sokan használták, szóval megfelelt. Playstation üzenetküldője van még fent telefonon, de az se sűrűn van használva.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink