S8+ néven jöhet a nagyobbik Samsung csúcsmobil

2017. február 13.
4.3901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Idén több androidos gyártó is nagy változtatásokkal készül, hiszen az LG egy teljesen új irányba megy el a G6-tal, míg a Samsung is jóval többet változtat a Galaxy S-szériás csúcsmobiljain, mint tették az elmúlt 1-2 évben.

Az egyik, a felsőkategóriás mobilokra általánosan jellemző trend a szinte az egész előlapot beborító kijelző lehet 2017-ben, melyet a Samsung bizony alkalmazni is fog. Ennek köszönhetően a "kisebbik", sima Galaxy S8 néven érkező újdonság állítólag 5,8 hüvelykes kijelzőt kínál, de természetesen maga a készülék nem nő meg ennyire az előző generációkhoz képest.

S8+ néven jöhet a nagyobbik Samsung csúcsmobil - 2. kép

A nagyobbik változatot eddig S8 Plus néven emlegettük, de nemrég egy logó bukkant fel, mely jelzi, hogy ennyire nem másolják például az Apple-t, így nagy valószínűséggel S8+ lesz a készülék neve, mely 6,2 hüvelykes kijelzővel érkezhet, ami mindkét oldalán meg lesz hajlítva, vagyis lapos változatot egyáltalán nem kapunk már idén. Az infót ezúttal is Evan Blass tette közzé, az MWC-hez közelegve pedig újabb részletekre számíthatunk, hiszen a riválisok hírverését valamivel csorbítania kell majd a Samsungnak.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Sokkal jobb így egyszerűen.

válasz erre

Tommy

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

6.2, na erre kíváncsi leszek, hogy fg kinézni. Ez nagyon nagy méret.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Mondjuk értelmesebb mint kiírni hogy Plus...

válasz erre