Rootolt a mobilod? Akkor elfelejtheted a Netflix-et!

2017. május 16.
3.2451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A rootolt Androidos okostelefonok elég komoly fejtörést okoznak a Google számára, egyelőre azonban a cég nem alkalmazott olyan megszorításokat, amelyek komoly hátrányba szorítják az ezzel a módszerrel élő felhasználókat, ellenben a Netflix most bepróbálkozott.

Persze ezúttal se gondoljunk világmegváltó dolgokra, ellenben az Android Police értesülései szerint azok a felhasználók, akik rootolt Androidos készülékkel rendelkeznek, többé nem tudják már letölteni maguknak a Play Áruházból hivatalosan a filmes applikációt, mert a program nem kompatibilis az ilyen okostelefonokkal.

A történet érdekessége, hogy a már korábban letöltött Netflix app továbbra is tökéletesen működik majd rootolt okostelefonokkal is, tehát magyarul semmi haszna sincs az intézkedésnek, lévén aki képes rootolni a telefonját, az könnyedén megoldja azt is, hogy más forrásból telepítse a programot.
3 hozzászólás

Eltohn

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Biztos sokakat elrettentettek most...

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ennek aztán semmi értelme. Bármikor fel lehet tenni más forrásból. Az appnak magának kéne megakadályoznia a futást, ha már annyira korlátozni akarnak.

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ez mennyire értelmetlen már.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink