Részletes információk érkeztek az első Intel Kaby Lake processzorokról

2016. augusztus 23.
1.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A processzorok piacán a jelek szerint végre újra nagyobb verseny lehet az AMD és az Intel között, hiszen előbbi nagyon sokat dolgozott a ZEN-szérián, míg utóbbi évek óta uralja a piacot és minden új szériával tovább növelik az erejét.

Hamarosan érkezik a következő inteles generáció, mely a Kaby Lake nevet kapta, nemrég pedig jó néhány fontos információt kaptunk az újdonságokkal kapcsolatban. Azt már tudni lehet, hogy alapvetően 3 osztályt különít el a gyártó, méghozzá fogyasztás szerint, tehát oda kell figyelnünk, hogy "Standard Power", "Low Power" vagy "Ultra Low Power" processzor illene legjobban a konfigurációnkba.


Részletes információk érkeztek az első Intel Kaby Lake processzorokról - 2. kép

A legerősebb modellek K-végződést kapnak, így i5-7600K, valamint i7-7700K várja a vásárlókat, az alacsony fogyasztású testvérek i5-7600 és i7-7700 néven kerülnek majd a boltokba, míg az "Ultra Low Power" osztályt az i5-7600T és i7-7700T képviseli majd. A modellek között természetesen elsősorban az órajelekben lesz különbség, de a fogyasztási osztály nagyban befolyásolhatja a tuning-lehetőségeket és akár a L3 cache mértéke is változhat.
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Úristen azok a számok! Két éve vettem az i7-3770-et és akkor az volt a nonplusultra.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ez a verseny realizálódhatna már az árakban is...

válasz erre

VDemon

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Egyre jobban hajlok a komplett AMD ökosztisztéma felé...

válasz erre