Reno név alatt új telefonmárkát indít az Oppo

2019. március 11.
3.8891
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Oppo neve bár nyugaton egyelőre talán még nem mond túl sokat az embereknek - hangsúlyos az egyelőre -, azonban az egyik legnagyobb kínai telefongyártóról beszélünk, akik most elhatározták, hogy új almárkát indítanak.

Ami ugyanis a Huawei esetében például a Honor, az a jövőben az Oppónak a Reno lesz, ami nem pletyka, nem találgatás, hiszen a cég elnöke, Shen Yiren hivatalosan jelentette be mindezt a napokban, így többek között azt is, hogy az első készüléket április 10-én mutatják majd be.

A háttérben természetesen már jöttek pletykák is szép számmal - az első kis teaser trailer mellett -, aminek jóvoltából megtudtuk, hogy a készülék egy csúcsmobil lehet Snapdragon 855-ös lapkával, erős aksival, tízszeres optikai zoommal felvértezett kamerával és fiatalos megjelenéssel.


3 hozzászólás

KalandMester

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

A számos telefon közül 1-1 képes kitünni a tömegből, vagy kül alakra kerül messzire a klónoktól, vagy tudásban. Manapság már egy gyártó sem tud olyan innovativ ficsört bele vinni a termékeikbe amik igazán emlékezetessé tennék azokat. Régebben azért voltak trendek egy egy név alatt, gondoljunk bele a walkmann mobilokra, vagy a nokiákra amik játékra voltak kihegyezve. Voltak manapság is de a felhasználók nem nőttek fel hozzájuk gondolok a samsung vr headset-es lehetőségére, vagy még microsoftos Nokia 950 munka állomássá alakithatóságára. Ez is ahogy a teaser-t néztem csak egy lesz a klónok ezreiből...

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon de nagyon sok lesz már ezekből a telefonokból...

válasz erre

login_password

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Minek egy újabb márka?!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink