Rengeteg számítógépet lelassít a legutóbbi Windows 10 frissítés

2020. június 30.
11.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kis túlzással hihetetlen már, hogy mekkorákat bénázik manapság a Microsoft a Windows 10 aktuális frissítéseivel, lévén a legújabb csomagokkal ismét komoly problémákat találtak a felhasználók.
Advertisement

A KB4559309-es frissítés kapcsán a legnagyobb gond, hogy automatikusan települ, tehát még szabályozni sem tudjuk érkezését, márpedig amint felmászott a gépre, nagyon komolyan belassíthatja a rendszert, ezáltal nemcsak az indulás, hanem a működés is akadozottá válhat, és bár a problémát nem mindenki tapasztalja, de mégis rengeteg visszajelzés érkezett.

A Microsofthoz már eljutott a hibajelenség, de a javítás érkezéséig csak annyit tudtak tanácsolni, hogy a felhasználók visszaállítsák az operációs rendszert egy korábban még működött stabil pontra, lévén a problémás frissítést még törölni sem lehet.
problémákat találtak a felhasználók.'>
4 hozzászólás

Huginn

4 éve, 13 napja

techiii írta:
Na akkor ez még jobban odavág majd a magyar egészségügynek, ahol még sok helyen winxp vagy hasonló megy...
Se az XP-vel, se a 7-tel nincs már gond, azokra nem érkeznek frissítések.

válasz erre

techiii

4 éve, 13 napja

Na akkor ez még jobban odavág majd a magyar egészségügynek, ahol még sok helyen winxp vagy hasonló megy...

válasz erre

Huginn

4 éve, 13 napja

1909-es frissítés óta is kevés az irodai gépekbe a 4GB RAM, vagyis az ennyivel, vagy kevesebbel rendelkező gépek közel használhatatlanok.
A 2004-es frissítés környékén (de nem feltétlenül azért) a háttértárat sokkal inkább terhelővé vált a rendszerbetöltés. Így ha a rendszermeghajtó még merevlemezt takar, akkor igencsak bosszantó a sok várakozás, amit induláskor képes produkálni. (Meglehet, több progit tölt be előre, hogy aztán fürgébbnek tűnjön - ez magyarázná az elfogyó memóriát is.)

válasz erre

inkognito

4 éve, 13 napja

Na ez aztán a csodás hír...

válasz erre