Rendszeresek voltak az UFO-észlelések 5 évvel ezelőtt az amerikai vadászpilóták részéről

2019. május 29.
3.9061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egészen megdöbbentő cikket közölt a tengerentúli UFO-helyzetről a New York Times, akik amerikai vadászpilótákra hivatkozva azt írták, hogy 2014-2015 között rendszeresek voltak az észlelések az Egyesült Államok keleti partvidékén.

A cikkből kiderül, hogy több pilóta is beszámolt olyan azonosítatlan repülő tárgyakról, melyek az emberek által nem ismert formavilággal rendelkeztek és bár nem volt hajtóművük, mégis lebegtek vagy repültek a levegőben, sőt akár hiperszonikus sebességet is elérhettek, miközben olyan manővereket hajtottak végre, melyeket az emberi szervezet képtelen lenne elviselni.

A cikkhez Ryan Graves hadnagy a nevét is adta, aki a fentiekhez hozzátette, hogy találkoztak olyan repülő tárgyakkal, melyek naphosszat a levegőben voltak, ami emberi ésszel felfoghatatlan mennyiségű energiát igényel olyan sebesség és manőverek mellett, amit a repülő tárgyaktól láttak, de a hadnagy mellett még öt további pilóta is teljesen hasonló észlelésekről beszélt a lapnak.


Egyikük például úgy írta le az egyik ilyen tárgyat, mint egy gömböt, melyet egy kockaszerű tárgyba zártak, de a szintén nevesített interjúban nyilatkozó Danny Accoin hadnagy megemlített egy esetet, amikor nemcsak a radarkép, hanem még a rakétarendszer is érzékelt valamit a levegőben, de a saját szemével nem látta a repülő tárgyat.
6 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 3 hónapja és 23 napja

Rendesen meg vannak lepődve a pilóták! mosolygó smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 3 hónapja és 23 napja

Hát ez ilyen.

válasz erre

Direktor

5 éve, 3 hónapja és 24 napja

Azt nem értem, ha ennyi "bizonyíték" van, miért nem vesszük még mindig komolyan azt hogy nem vagyunk egyedül? meglepett smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ilyenek majdnem minden évben vannak. Volt régen olyan is hogy egy magyar vadászpilóta látott ufó észlelést. Mégis mindig tagadják a kormányok.

válasz erre

Gólem

5 éve, 3 hónapja és 24 napja

Aztarohaaaadt!!!! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 3 hónapja és 24 napja

Elég kemény. meglepett smiley

válasz erre