Rémisztő önvezető székeket alkotott a Nissan

2016. szeptember 29.
1.8261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az önvezető autók egyik sajátos tulajdonsága, hogy képesek halálra rémíteni az embert, hiszen egészen ijesztő egy olyan gépjárművel szembetalálni magunkat, amelyben nem ül sofőr, csak utasok.

Képzeljük el ezt a technológiát most autó nélkül, egyetlen székkel. Ijesztő, nem igaz? Márpedig ez már a valóság, lévén a Nissan az önvezető autók technológiájának felhasználásával megalkotta az első olyan székeket, amelyek automatikusan képesek elszállítani az embereket céljaikhoz, miközben ők újságot olvasnak vagy éppen a telefonjukat nyomkodják.

Hogy a Nissan hol használja majd fel a ProPilots néven emlegetett újdonságot? Egyelőre nem igazán tudjuk, ellenben az alábbi reklámfilmben többféle felhasználási módját is bemutatta a gyártó, így fodrászhoz automatikusan beguruló, várakozó ügyfelekről, de még az utcán közlekedő változatokról is láthatunk néhány egészen szokatlan felvételt.

Habár tény, hogy a kerekesszékesek számára óriási könnyebbséget jelentene a technológia, ellenben a Nissan erről egy szót sem említett a bejelentésben, pedig ebben az irányban érdemes lenne tapogatózniuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Remélem ez valami **** vicc. wtf smiley

válasz erre

Eltohn

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ez tényleg rémisztő! meglepett smiley Egyszerűen hihetetlen hogy itt tartunk. Egyrészt tényleg itt a jövő és ez nagyszerű, másrészt olyan szinten tunyulunk el, ami gáz.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Lesz nagyobb verzió? Amcsik már nem férnek bele. :V

válasz erre

Hentes

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ennek egyáltalána létezése ijesztő... szomorú smiley

válasz erre

marco

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Baszki... meglepett smiley


válasz erre