Reméljük nem ilyen képet készít majd a végleges Essential Phone

2017. június 08.
3.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential Phone nagyon pozitív fogadtatásban részesült a sajtó és a piac részéről, ugyanakkor a korábbi évek tapasztalatai alapján is tudhatjuk, hogy az ítéletet csak akkor véglegesíthetjük, ha már a felhasználók és az újságírók is használatba tudták venni a készüléket.

Ez még nem történt meg, nemrég pedig az egészen jól marketingelt rajt után sikerült egy nagy égést produkálniuk. Egészen pontosan az Essential elnökének, Niccolo de Masi-nak a hibájáról (vagy őszinteségéről) van szó, hiszen nemrég megosztott egy képet a Twitteren.

Reméljük nem ilyen képet készít majd a végleges Essential Phone - 2. kép

A képet állítólag az Essential Phone-nal készítette és erre nem igazán lennénk mi büszkék, hiszen meglehetősen pocsék minőséget kaptunk. A képet azóta eltávolította, de természetesen megmaradt a neten, a védelmében pedig annyit tudunk megemlíteni, hogy a zsebében vélhetően egy prototípus lapulhat, nem végleges szoftverrel és talán még a hardver sem pont az, ami gyártásba került a végén.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 4 hónapja és 20 napja

Majd az első tesztek után meglátjuk. mosolygó smiley Ez lehetett még akármelyik verzió, nem végleges szoftver, stb.

válasz erre

Levi87

7 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nincs ezzel semmi gond szerintem. Ahogy rDAVE mondja, az egész kép ****.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 21 napja

Mondjuk ezzel a hírben lévő képpel sincs minden rendben, sokkal homályosabb a profilképe, mint valójában. Szóval lehet pocsék képet lő a telefon, de erről a még pocsékabb képről nem fogjuk meglátni. A print screen készítője igazán lementhette volna az eredeti képet is.

válasz erre