Remek hír a Trónok harca rajongók számára

2015. augusztus 01.
5851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az HBO programigazgatója közölte, összesen legalább nyolc évad lesz a Trónok harcából, de Havas Jon (Jon Snow) szerinte tényleg halott.

Három további évadot terveznek még az HBO legnézettebb sorozatából, a Trónok harca című középkori fantáziaeposzból ? fedte fel csütörtökön Michael Lombardo, az HBO programigazgatója az amerikai televíziós kritikusok szövetségének nyári találkozóján Los Angelesben.

A sikerszéria hatodik részét jelenleg Spanyolországban forgatják.

A tévécsatorna vezetői legkevesebb hét évadot terveztek, de jelenleg tárgyalnak a sorozat producereivel arról, milyen hosszúra nyújthatják el a sorozatot. A hatodik sorozat után még két újabb benne van a pakliban ? hangsúlyozta Lombardo.

A programigazgató elmondta, hogy ő maga még többet szeretne, és nyitott arra, hogy a Westeros föld trónjának megszerzéséért folyó hatalmi játszmák történetének legyen egy előtörténete. Lombardo szerint "hatalmas történeti anyagot lehet felkutatni" egy ilyen projekthez.

A George R. R. Martin bestsellerei nyomán készült, 2011-ben debütált sorozat történetének középpontjában a legendás föld, Westeros fölötti hatalom megszerzéséért folyó küzdelem áll. Az ötödik évadot átlag 20 millióan nézték, és a sorozat idén 24 Emmy-jelölést kapott, köztük a legjobb drámai sorozat kategóriában esélyes a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre. Tavaly négy Emmy-díjat zsebeltek be az alkotók.

Lombardót megkérdezték arról is, hogy az ötödik évadban meghalt népszerű karakter, Havas Jon (Jon Snow) valóban távozik-e a sorozatból. "A halott az halott. Minden, amit láttam, halottam és olvastam arra utal, hogy Snow halott" ? hangoztatta.
nincs még hozzászólás