Rekord lassan terjed az Android Nougat operációs rendszer

2016. november 09.
2.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes statisztikákat hozott nyilvánosságra nemrégiben a Google, akik arról jelentettek a felhasználók számára, hogy az Android Nougat operációs rendszer valamiért rekordlassúsággal terjed a készülékeken.

A 7.0-ás frissítés részesedése ugyanis a jelenlegi piacon még mindig csak 0,3 százalék, ami rekord alacsonynak tekinthető, noha várható volt azok után, hogy a Nexus-ok mellett kizárólag az LG V20 és a Google Pixel készülékeken fut, a legtöbben pedig még mindig a 4.4-es KitKat-ot használják - több mint 25 százalék a részesedése -, míg a dobogón a második helyen a 6.0-ás Marshmallow, a harmadikon pedig az 5.1-es Lollipop szerepel.

Persze a helyzet hamarosan változni fog annak fényében, hogy a Samsung, az LG, a Motorola, a OnePlus és a HTC is hamarosan frissítenek, egyszóval jövő ilyenkorra már biztosan változik a helyzet.
4 hozzászólás

Tommy

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nagyon gáz a Google frissítési metódusa, nem csoda hogy ennyire el vannak maradva az eszközök. Azt kéne amit strogg is mond, kötelezővé tenni a főverzió frissítést. Már önmagábon ettől is kevesebb selejt jönne ki.

válasz erre

VDemon

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

SOKKAL agresszívebbnek kéne lennie a Google-nek.

válasz erre

strogg

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Szerintem is a googlenak rá kéne lépni a gyártók tökére, hogy legalább egy főverziót kötelesek kiadni

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ha nem kellene új telefont venni hozzá talán terjedne is...

válasz erre