Rekord: két srác alig 52 óra alatt szelte át Amerikát a Tesla elektromos autójával

2017. július 11.
3.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Jordan Hart és Bradly D'Souza két teljesen átlagos amerikai srác annyi különbséggel, hogy rendelkeznek egy Tesla Model S nevű elektromos autóval, amivel nemrégiben egy igazán őrült rekordot sikerült megdönteniük.

A két fiú ugyanis elhatározta, hogy nemcsak keresztülszelik Amerikát, hanem ezt megpróbálják olyan gyorsan megtenni, ahogyan korábban még senkinek sem sikerült egy elektromos autóval, ezáltal a kaliforniai Redondo Beach-ről indulva New Yorkig utaztak, amit a páros 51 óra és 47 perc alatt tudott le.

A történet érdekessége, hogy a fiúk több mint 3 teljes órával javítottak azon a csúcson, amit korábban Alex Roy, egy veterán autós állított fel egy sokkal fejlettebb és jobb Tesla modellel, aki mintegy 55 óra alatt tette meg ugyanezt az utat.

Jordan és Bradly egyébiránt nem egyik napról a másikra indultak neki az Ágyúgolyó futamnak, mindent alaposan megterveztek, ezáltal csak egyszer álltak meg enni, a legtöbb esetben ezt a kocsiban intézték, és csak akkor szakították meg az utat, ha azt a szükség úgy hozta.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Harder

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

De hát órákig tölti magát egy ilyen autó nem? meglepett smiley Akkor hogy sikerült ennyi idő alatt?

válasz erre

Levi87

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

Elég komoly élmény lehetett! mosolygó smiley

válasz erre

techiii

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

Az szép teljesítmény egy Teslaval.

válasz erre