Rekord: az eddigi legjobb karácsonyi eladásait produkálta idén az Amazon!

2018. december 27.
3.2911
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Amazon közzétett egy listát azzal kapcsolatosan, hogy miféle eredményeket sikerült az idei karácsonyi szezon alatt elérniük, a számok pedig magukért beszélnek: a cég az eddigi legjobb karácsonyi eladásaival büszkélkedhet.

Legnagyobb darabszámban az Echo Dot okoshangszóró, az Alexa-technológiával felszerelt Fire TV Stick 4K streaming készülék és az Echo kelt el. A Prime előfizetéssel rendelkezőknek nagyon gyors ingyen kiszállítással is kedveskedtek, amire egyébiránt az ünnepek alatt több tízmillióan fizettek elő, vagy próbálták ki világszinten - csak Amerikában több mint egymilliárd kiszállítás történt a Prime előfizetők részére.

A fizikai boltok "versenyében" az idei leggyorsabb kiszállítás címét egy St. Paul-ban található kis bolt vitte el, akik 12 perc, 19 másodperc alatta szállították ki a megrendelt ásványvizet és szódát. A kicsi és közepes kaliberű üzletek egyébként is különösen jól pörögtek az elmúlt napokban, lévén az ünnepek alatt történő eladások ötven százalékban náluk történtek, ami egy újabb rekord a vállalat történetében, mivel korábban még sosem ment ilyen jól a biznisz ezeknek a boltoknak karácsonykor.
4 hozzászólás

TEchie

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Uhh szerény bevételük lehetett.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hihetetlen, mekkora ez az Amazon már bakker.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Úristen, ezek a számok!

válasz erre

betyár

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem semmi. Kár, hogy nálunk nincsenek nagyon.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink