Reklámok bukkantak fel a Huawei mobilokon

2019. június 14.
3.3741
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Bizonyos ingyenes applikációknál illetve szolgáltatásoknál az előforduló reklámokat megértjük sőt olykor el is viseljük, ám amikor operációs rendszer szinten bukkan fel, az több mint felháborító.

A fenti esettel már találkozhattunk egyes Xiaomi mobiloknál, de ott ez elnézhető, hiszen az eszközök olyannyira olcsón kerülnek forgalomba, hogy a gyártó nem hogy nem keres rajta szinte semmit, az is elképzelhető, hogy egy-egy modell esetén buknak rajta, de amikor ez egy Huawei, azaz nem olcsó okostelefonon történik meg, annak hírértéke van.

Ezt a jelenlegi posztunk is jól prezentálja, főleg mivel az eset megtörtént. Egyes Huawei mobilok zárolási képernyőjén a Booking.com reklámja ütött fel a fejét, ami sokakat felháborított.

Mint kiderült ez csak akkor jelenik meg, ha a felhasználó aktiválta a Magazin feloldás nevű funkciót, a jó hír pedig, hogy ez kikapcsolható a Beállítások -> Főképernyő és háttér -> Magazin feloldás résznél.

Reklámok bukkantak fel a Huawei mobilokon - 2. kép

6 hozzászólás

Harder

1 éve, 11 napja

Elég visszás próbálkozás..

válasz erre

TEchie

1 éve, 11 napja

Fú ez de gáz.

válasz erre

Direktor

1 éve, 12 napja

Rohadt merész dolog ilyet meglépni, főleg most egy Huaweinek, akik pengeélen táncolnak a megmaradt felhasználók kegyeiért...

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 12 napja

Kellemetlen...

válasz erre

mateszkusz

1 éve, 12 napja

Kisfaludy82 írta:
Uhh ez nagyon gáz.
Tudtommal a xiaomin ki kapcsolható valószínűleg ezt europaban nem tűrnék. De ha jól tudom kínában nyomatva van a reklám a xiaomi telókon.

Lehet most a huawei is egy picit kipróbalja biztos sok pénz megy most el az Usa vs huawei ügyek miatt.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 12 napja

Uhh ez nagyon gáz.

válasz erre