Reagált a kémkedési vádakra a Bose

2017. április 23.
3.3511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ameriai Bose már több mint 50 éve az egyik legmeghatározóbb márka a saját területén, nemrég pedig nagyon komoly vádakkal találták magukat szemben, melyekre rövid némaság után több sajtónak is reagáltak.

A vád szerint ugyanis a vállalat vezeték nélküli megoldásaihoz szánt applikáció számos adatot rögzített a felhasználókról és azokat tovább is adta. A Bose közleménye határozottan cáfolta ezt és rögtön kijelentették, hogy ismerik a csoportos perek sokszor öncélú mivoltát.

Minden jogi kapacitásukkal harcolni fognak a félrevezető és piaci szempontból rendkívül ártalmas állítások ellen. Az applikáció szerintük nem "kémkedik", nem rögzíti a felhasználói szokásokat és ezáltal azokat nem is tudják harmadik félnek továbbítani.

Természetesen ez lehet, hogy csak egy szokásos vállalati válasz, bár nagyon rosszul jönne ki nekik, ha a bíróságon mégis bebizonyosodna a túloldal állítása. Azzal az amerikai óriás végképp elvesztheti a vásárlók bizalmát, hiszen még a vád is határozottan cáfolták az esetet, ezt pedig talán nem kockáztatnák meg.
4 hozzászólás

Kileah

7 éve, 6 hónapja és 11 napja

Na ennek a sztorinak a kimenetére nagyon kíváncsi leszek... Valaki vagy nagyon nem tud programozni és azt sem tudták hogy mennek ki az adatok, vagy tagadnak.

válasz erre

technomancer

7 éve, 6 hónapja és 11 napja

Én hiszek nekik. Lehet hogy annyira sötétek hogy nem is tudtak róla. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 11 napja

Előbb utóbb kiderül az igazság. Sajnos én nem a Bose-nak hiszek.

válasz erre

Levi87

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Majd a bíróság eldönti kinek van igaza. Aki kirobbantotta az ügyet valószínűleg nem kitalálta azt.

válasz erre