Ránézésre nehéz eldönteni, hogy táblagép vagy telefon a Lenovo Tab V7

2019. február 27.
5.5411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes hibridet mutatott be az MWC 2019 alkalmából a Lenovo, akik összehajtható eszközök és phabletek helyett ténylegesen is ötvözték az okostelefonokat és a táblagépeket, amiből egy egészen érdekes, de talán működőképes koncepció született.

A Lenovo Tab V7 ugyanis ránézésre egy okostelefon, sőt a tudását tekintve is az, de a 6,9 hüvelykes kijelző miatt egy kisebb táblagépnek szintén tökéletesen elmenne, ezért sem használta rá a gyártó a phablet kifejezést, és ezért lett Tab V7 az eszköz neve.

A készülék egyébiránt Snapdragon 450-es lapkára épül 3/4GB RAM és 32/64GB ROM társaságában, 5180 mAh-s akkumulátorral, egy 13 megapixeles hátlapi- és egy 5 megapixeles szelfikamerával, ujjlenyomat-olvasóval, íriszszkennerrel és arcfelismerővel kiegészülve.

Az Android 9-re optimalizált eszköz tehát nem csúcskategóriát képvisel, azonban ez az árcéduláján is megmutatkozik, hiszen ezért a kellemes konstrukcióért mindössze 250 eurót kér a Lenovo, ami átszámítva alig 80 ezer forintnak megfelelő összeg.
3 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 6 hónapja és 8 napja

Van kereslet az ilyen gagyi kinézetű és gyenge cuccra? Legalább hardveresen lenne jobb, hogy játékra lehessen használni vagy bármi.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ebook olvasásra pont jó.

válasz erre

login_password

5 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ahogy nézem pont annyit is ér.

válasz erre