Ráncfelvarrást kapott a SUSE Linux Enterprise

2019. június 27.
5.8161
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Véget ért a 2019-es Open Source Summit China, a Sanghajban megrendezett eseményen pedig számos új nyíltforráskódú technológiát leshettek meg a látogatók, de a show-t egyértelműen a SUSE vitte el a ráncfelvarrt Enterprise-zal.

A vállalatról egyébként azt is illik tudni, hogy a rendezvény platina fokozatú támogatója, így kvázi hazai pályán, megfelelő időzítéssel mutatták be az Enterprise SP1-et, ami számos újdonságot szolgáltat a moduláris felépítése mellett.

A javítócsomag sem hagy fel ezen irányvonallal, segítségével a felhasználók könnyedén tudják üzembe helyezni vagy éppen mozgatni a kritikus fontosságú szolgáltatásokat az adatközpontok és a felhő között.

Az újdonságok között pedig olyan funkciókat találhatunk, mint a továbbfejlesztett Edge és HPC támogatás (IoT), a megerősített hardveres védelem (SEV), gyorsabb frissítési folyamatok, kevesebb kiesési idő, egyszerűsített telepítés az Unified Installer segítségével illetve a gyorsabb és egyszerűbb átállás a vállalati Linux rendszerekre.
3 hozzászólás

teferenc

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Harder írta:
Ez még mindig fizetős?
A SUSE az mindig is fizetős volt valamilyen szinten . Az első openSUSE megjelenésétől kezdve lett a SUSE is teljesen fizetős.

válasz erre

Harder

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez még mindig fizetős?

válasz erre

VDemon

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

De kiváncsi lennék mekkora most az elterjedtsége. Erről nincs infó?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink