Quentin Tarantino minisorozattá vágta az Aljas nyolcast

2019. május 01.
2.7351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Quentin Tarantino remek hírrel rukkolt elő azok számára, akik a 2015-ös Aljas nyolcas című filmje rajongói, merthogy a rendezőzseni újravágta a kérdéses alkotást, egészen konkrétan minisorozatot csinált belőle.

Felkerült ugyanis Netflixre az eredeti mozis verzió az Aljas nyolcasból, azonban alternatívaként megjelent egy négy részletre szabott változat is, amely nemcsak annyiban merül ki, hogy bizonyos pontokon elvágták a filmet, hanem így plusz 25 percnyi tartalommal is gazdagodott a film, így aki mindig is bővített kiadásra vágyott, annak íme, itt a megoldás.

Tarantino aztán el is árulta a /Film csapatának, hogy mi ez az egész egy interjú keretein belül, azaz hogy miért ollózta össze új módon a szóban forgó mozgóképet.

A Netflix keresett fel minket, hogy "Hé, ha esetleg érdekel, és van még extra anyag a filmhez, akkor 3-4 epizód formájában kiadhatnánk, attól függően, hogy mennyi plusz felvételetek van." Nagyon érdekesnek találtam az ötletet, mert a film egy kerek egészet alkot, viszont ha felhasználhatom az összes anyagot, amit felvettünk a filmhez, akkor megpróbálom epizódok formájában összerakni az egészet.


Az Aljas nyolcasnál érthető igazából, hogy miért működhet egy ilyen sorozatformátum, lévén egyébként is fejezetekre van bontva a film, a plusz 25 percnyi tartalom pedig bőven megér annyit, hogy ezen a módon is ki legyen adva.
3 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kíváncsian várom.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

És ezt így meg is fogom már nézni. Végre.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Érdekes megoldás, de jó ötletnek tartom.

válasz erre