Putyin kiadná Edward Snowdent az Egyesült Államoknak?

2017. február 13.
4.4231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Megdöbbentő pletyka bukkant fel Edward Snowdenről, aki az NSA egykori munkatársaként rengeteg kellemetlen titkot szivárogtatott ki, éppen ezért Donald Trump már korábban bejelentette, ha egyszer elkapja, elnökként kivégezteti a kémet.

A dolog pikantériája, hogy Snowdenről mindenki nagyon jól tudja, hogy hol tartózkodik, hiszen Oroszország nyújtott segítő jobbot a férfi számára, aki 2020-ig még biztosan maradhat az országban, legalábbis papíron, mert a szóbeszédek szerint az oroszok most kiadnák őt az Egyesült Államoknak.

A hírt többek között a CNBC hozta nyilvánosságra, akik szerint Oroszországban több magas beosztású tisztségviselő is arról tanácskozott, hogy ki kell adatni Snowdent, mintegy ajándékként, ami egyfajta gesztus lenne Putyin részéről Trump irányában.

Ha történt is efféle tanácskozás, Snowdenhez egyelőre még nem jutott el sem elméleti, sem gyakorlati formában a híre, legalábbis a kémkedéssel vádolt férfi a hétvégén még erről beszélt a Twitteren.


4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

techiii írta:
Ez az ő dolguk. Nem nagyon ismerem a sztorit.
Titkos infókat szivárogtatott ki arról, hogy az amcsi titkosszolgálatok hogyan figyeli meg az embereket, vagyis illegálisan szivárogtatta ki az illegális tevékenységek módját, amit maga a kormány végez. röhögő smiley Ha Trump tényleg kivégeztetné az durva nagy botrány lenne. Az is tuti, hogy az oroszok nem a szívükre hallgatva engedték be. Tudták ők, hogy jó lesz még valamire.

válasz erre

Kileah

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ennyire még az oroszok se lehetnek aljasok. szomorú smiley Ez az ember nagyon sokat tett az információszabadságért.

válasz erre

Porthos

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Az komoly hátbaszúrás lenne. szomorú smiley Remélem csak rosszízű pletyka az egész.

válasz erre

techiii

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ez az ő dolguk. Nem nagyon ismerem a sztorit.

válasz erre