Putyin aláírta az orosz internettörvényt

2019. május 03.
2.9451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagy valószínűséggel egész Oroszországban hatalmas tüntetéshullám indulhat meg hamarosan azért, mert Vlagyimir Putyin aláírta azt a törvényjavaslatot, mely szükség esetén teljesen elvághatja az oroszokat a globális internettől.

Putyin aláírásával az új törvény november 1-től léphet jogerőre, és bár egyelőre rengeteg kérdést von maga után, de a szuverén internetként emlegetett megoldás lényege, hogy az oroszok Észak-Koreához hasonlóan egy belső hálózatra állnának át a világhálóval, amivel továbbra is elérhetők lennének más országok tartalmai, csak központilag szabályozottan.

A rendszer természetesen nem az állampolgárok korlátozása miatt jön létre, sokan észre sem veszik majd az átállást, az újításra azért lesz szükség, hogy ha az Egyesült Államok esetleg kiberháborúba kezd, vagy kibertámadást indít az ország ellen, akkor megfelelően tudjanak majd védekezni ellene.
4 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ez a kép amúgy mit ábrázol? Olyan, mintha a kommunista párt tüntetne a szabad letöltésért, még a uTorrent is ott van. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nagyon remélem, hogy nálunk nem gondolkodnak ilyesmin.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ennyi volt nekik a szabad világ. Ez ***** gáz.

válasz erre

login_password

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Az nem semmi.

válasz erre