Pulzusmérővel ellátott fejhallgatót dolgozott ki az Intel és SMS Audio LLC

2014. augusztus 18.
2621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Közös fejlesztésről rántotta le a leplet az Intel Corporation és a vezető audió termékeket gyártó SMS Audio LLC.: a két vállalat pulzusmérővel ellátott fejhallgatót dolgozott ki amatőr sportolók számára.

A BioSport fülbe dugható fejhallgatók optikai érzékelői képesek arra, hogy megmérjék, a használók hány lépést tesznek meg, így az elégetett kalóriáról is adnak információt. Az Intel és az SMS Audio által fejlesztett fejhallgatóban a legmodernebb fitnesz biometrikus mérési technológia párosul a kiváló hangzással és stílusos tervezéssel.  Brian M. Nohe, az SMS Audio elnöke szerint az Intel technológiával rendelkező fejhallgatók az elsők, amelyek integrált, zökkenőmentes és mindenekelőtt hasznos információt adnak a felhasználóknak az edzési teljesítményükről.

Michael Bell, az Intel New Devices üzletágának ügyvezető igazgatója pedig úgy nyilatkozott, hogy a  fülhallgatóval képesek megoldani az edzések közben fellépő ?túl sok eszköz? dilemmát, és egy kiegészítőbe integrálni az edzés monitorozásához szükséges legfontosabb funkciókat.


A BioSport fejhallgató legfontosabb ismérvei:

Egyetlen eszközzel mérhető edzés a tökéletes kényelemért: nincs szükség három-négy eszközre, mégis releváns, hasznos információkat kaphatnak a felhasználók az edzésükről
Tökéletes zenei élmény: a tökéletes hangzás segíti a felhasználókat abban, hogy az edzés alatt végig motiváltak maradjanak, miközben az edzés eredményességét a fejhallgatók által gyűjtött adatokon keresztül maguk elemezhetik ki.
Nincs elem, se feltöltés: a biometrikus érzékelést a 3,5 mm-es aranyozott jack audió csatlakozó biztosítja.
Ellenáll a víznek és az izzadságnak: A BioSport az IPX4-es szabványnak megfelelően teljesen ellenáll az izzadságnak és akár az esőnek is.
Szinkronizció a RunKeeperrel: Annak érdekében, hogy a felhasználók minden adatot ? pulzus, tempó, távolság és elégetett kalória ? tökéletesen rögzítsenek, a BioSport kompatibilis a világ egyik legnépszerűbb okostelefonos sport alkalmazásával, a RunKeeperrel, amelyhez a jövőben külön BioSport alkalmazást tölthetnek le majd a fitneszrajongók.
Kiegészítők: a fejhallgatók zsinórja nem gubancolódik, ráadásul neoprén tartódobozzal és három különböző méretű füldugóval lesz majd elérhető.

via SMS Aduio (A képek az SMS Audio tulajdona)
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink