Pulzusmérővel ellátott fejhallgatót dolgozott ki az Intel és SMS Audio LLC

2014. augusztus 18.
6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Közös fejlesztésről rántotta le a leplet az Intel Corporation és a vezető audió termékeket gyártó SMS Audio LLC.: a két vállalat pulzusmérővel ellátott fejhallgatót dolgozott ki amatőr sportolók számára.

A BioSport fülbe dugható fejhallgatók optikai érzékelői képesek arra, hogy megmérjék, a használók hány lépést tesznek meg, így az elégetett kalóriáról is adnak információt. 



Az Intel és az SMS Audio által fejlesztett fejhallgatóban a legmodernebb fitnesz biometrikus mérési technológia párosul a kiváló hangzással és stílusos tervezéssel.  Brian M. Nohe, az SMS Audio elnöke szerint az Intel technológiával rendelkező fejhallgatók az elsők, amelyek integrált, zökkenőmentes és mindenekelőtt hasznos információt adnak a felhasználóknak az edzési teljesítményükről.

Michael Bell, az Intel New Devices üzletágának ügyvezető igazgatója pedig úgy nyilatkozott, hogy a  fülhallgatóval képesek megoldani az edzések közben fellépő ?túl sok eszköz? dilemmát, és egy kiegészítőbe integrálni az edzés monitorozásához szükséges legfontosabb funkciókat.


A BioSport fejhallgató legfontosabb ismérvei:

Egyetlen eszközzel mérhető edzés a tökéletes kényelemért: nincs szükség három-négy eszközre, mégis releváns, hasznos információkat kaphatnak a felhasználók az edzésükről
Tökéletes zenei élmény: a tökéletes hangzás segíti a felhasználókat abban, hogy az edzés alatt végig motiváltak maradjanak, miközben az edzés eredményességét a fejhallgatók által gyűjtött adatokon keresztül maguk elemezhetik ki.
Nincs elem, se feltöltés: a biometrikus érzékelést a 3,5 mm-es aranyozott jack audió csatlakozó biztosítja.
Ellenáll a víznek és az izzadságnak: A BioSport az IPX4-es szabványnak megfelelően teljesen ellenáll az izzadságnak és akár az esőnek is.
Szinkronizció a RunKeeperrel: Annak érdekében, hogy a felhasználók minden adatot ? pulzus, tempó, távolság és elégetett kalória ? tökéletesen rögzítsenek, a BioSport kompatibilis a világ egyik legnépszerűbb okostelefonos sport alkalmazásával, a RunKeeperrel, amelyhez a jövőben külön BioSport alkalmazást tölthetnek le majd a fitneszrajongók.
Kiegészítők: a fejhallgatók zsinórja nem gubancolódik, ráadásul neoprén tartódobozzal és három különböző méretű füldugóval lesz majd elérhető.

via SMS Aduio (A képek az SMS Audio tulajdona)
nincs még hozzászólás