Pszichoszexuális sorozat Sam Mendestől

2013. december 19.
4.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Éppen csak véget ért a Homeland - A belső ellenség 3.

évada a Showtime amerikai csatorna műsorán, már élnek is a lehetőséggel: a 2014-es év nagy sikerének ígérkező újonc, a Penny Dreadful promózásába kezdtek. A John Logan és Sam Mendes (Skyfall) által kisképernyőre álmodott pszichoszexuális horror sorozat megalkotója a viktoriánus Londonban játszódik, és olyan klasszikus horroralakok eredettörténetét fűzi össze egy csokorba, mint például Dr. Frankenstein és szörnye, Dorian Gray, valamint számtalan Drakulából ismert karakter.
Habár a teaser videó igencsak rövid, mégis ízelítőt ad a sorozat hangvételéből és vizuális stílusából, amelynek forgatási munkálata még tartanak - az összes nyolc részből az első kettő pedig Juan ANtonio Bayona (Az árvaház) rendező kezei alatt formálódtak.

Az alábbiakban látható az említett 30 másodperces felvétel, melynek We All Have Our Demons a címe, a főbb szerepekben pedig nem kisebb nevek láthatóak, mint Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Reeve Carney, Rory Kinnear, Harry Treadaway, Billie Piper, vagy Danny Sapani.

[embedvideo id="UH3jZTnnmO8" website="youtube"]

 
nincs még hozzászólás