Project Linda: érdekes Androidos laptop/telefon hibridet mutatott be a Razer

2018. január 10.
1.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután a Razer hivatalosan is megvetette a lábát az okostelefonok piacán, úgy döntöttek, hogy ezen tudásukat kombinálják a laptopok nagyobb kijelzőjével és sokoldalúságával, így megszületett a Project Linda, egy különleges hibrid.

A Project Linda első ránézésre egy 13,3 hüvelykes laptop, azonban dedikált hardverrel nem rendelkezik, lévén meghajtásáról a Razer Phone gondoskodik, melyet a tapipad helyére kell belepattintanunk a készülékbe ahhoz, hogy a jól ismert Androidos környezetet valódi billentyűzettel, nagy képernyőn használhassuk, miközben a telefon képernyője sem válik inaktívvá, azt egy második kijelzőként, de akár tapipadként is felhasználhatjuk.

Mivel a Razer Phone a bivalyerős Snapdragon 835 lapkát használja, és mellé 8GB RAM memóriát kapott, ezért elég erős ahhoz, hogy az 5,7 hüvelyk mellett egy 13,3 hüvelykes képernyőt is könnyedén meg tudjon hajtani, ezáltal például mobiljátékainkat egyaránt olyan környezetben futtathatjuk, mintha PC-s címek lennének.

További pozitívum, hogy a Project Linda tartalmaz egy belső akkumulátort is, ezáltal a dokkolt telefont képes feltölteni - akár három alkalommal is -, sőt mi több, egy 200GB-os adattároló szintén elhelyezésre került benne, de a webkamera sem hiányzik belőle.

Hogy a Project Linda mikor jelenhet meg, egyáltalán kiléphet-e valaha a koncepcionális közegből, az egyelőre nem ismert még.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Harder

2 éve, 7 hónapja

Hű az igen! Mondjuk funkcionalitásban ez messze el fog maradni egy laptoptól de kezdetnek nem rossz.

válasz erre

Porthos

2 éve, 7 hónapja

Az alapkoncepció nem rossz, és tényleg, az Applenél láttunk ilyen terveket. Emiatt nem csodálkoznék ha jönne a per.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja

Hát ez bizony rohadt nagy innováció! Már csak jó mobilt kell csinálniuk, ami működik is és ez lesz a jövő. Nagyon bejön.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja

Ez nagyon durva!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 7 hónapja

Ez tényleg nagyon érdekes. Valami ilyesmit tervezett az Apple is, egy szabadolmban lehetett látni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink