Profitot termelt a Sony Xperia család

2017. február 04.
3.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Sony egy viszonylag szürke pontja a mobilos piacnak, hiszen látszólag nem nagyon újítanak, a családnevekkel babrálnak, de a dizájn évek óta nagyon hasonló, a tesztek szerint pedig nem rosszak a mobilok, de nem is emelkednek ki a mezőnyből.

Jelenleg pedig az eladásokhoz ki kell emelkedni valamiben, hiszen óriási a kínálat és a felhasználók rengeteg szép vagy jól felszerelt mobil közül válogathatnak, néha pedig egyszerre mindkettőt megkapják. Sokszor már temették is az Xperia családot, nemrég azonban befutott a japán vállalat utolsó negyedéves jelentése, mely jó híreket hozott.

Sikerült ugyanis profitot termelnie a mobilos részlegnek, mindezt ráadásul úgy, hogy az 5,1 milliós eladással a 2015-ös esztendőhöz képest gyengébben is teljesítettek. A siker kulcsa az átszervezésekben és a piaci szegmentációban rejlik, hiszen olyan piacokba fektettek energiát, ahol képesek a legnagyobbakkal versenyezni, ennek pedig meg is lett az eredménye.

Volt olyan piac, ahol megverték például a Google Pixel szériát és a OnePlus 3T-t, ami nagyon jól hangzik. Az MWC 2017-en is kint lesznek, az még kérdéses, hogy milyen újdonságokkal, de talán idén összekapják magukat.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Fel lehetne úgy is fogni, hogy minőséget csinál évek óta, megszokott formavilággal, satöbbi. De a valóság sajnos nem ez, hanem hogy a vízálló telefon beázik, az előlap leválik és a forma unalmas, nem áltozott évek óta semmit. És ez gáz.

Nem érdemel profitot a dolog, mert így azt hiszik hogy ez jó út. De nem az.

válasz erre

Levi87

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Minden készüléküket elkezdték túlárazni úgy hogy a minőség megmaradt ****nak. Így nem nehéz profitot csinálni.

válasz erre

ebegab92

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nos ez igen meglepő, tekintve azt, hogy eléggé elszálltak árazásban (ők is). Tavaly igazából sok zászlóshajó kihullott: LG G5 inkább bukás volt, a Note 7 is kiesett a mezőnyből, One Plus 3T tavaly év végi cucc, nem tudta még "kifutni" magát. A Google Pixelek szintén horror áron mentek, még a csúcs Sony-knál is drágábban. HTC csak szenvedezett. Huawei pedig inkább a keleti piacokat uralja. Ezeket figyelembe véve így akár lehetséges is a profit

válasz erre

Gólem

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Fake!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Neeeeee! Ez hihetetlen!!!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink